Rajzpályázat

2023.04.26. 16:52

Kiválasztották a legjobb Tolna vármegyei alkotásokat

Tizedik alkalommal hirdette meg alkotói pályázatát „A füstérzékelő életet menthet” címmel az Országos Tűzmegelőzési Bizottság, ezúttal az iskolások részére.

TEOL

A tanulók pályamunkáikkal idén azt mutatják be, hogy miként menthet életet a füstérzékelő. A felmenő rendszerű verseny országos megmérettetését Tolna vármegye rendre szép eredménnyel zárja.

Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Az idén is meseszép és ötletes alkotásokkal kápráztatták el a zsűrit a gyerekek és felkészítőik. Büszkeséggel tölti el az Országos Tűzvédelmi Bizottság területi szervezetét, továbbá a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot, hogy idén rekord mennyiségű, összesen 613 beadott pályaművet értékelhettek a rajzpedagógusok.

A legjobb rajzok kiválasztására április 25-én került sor, a Tolna Vármegyei Tűzmegelőzési Bizottságnak Váradyné Péterfi Zsuzsanna, a Paksi Városi Múzeum igazgatója, Mezősi Andrea és Boros Eszter rajzpedagógusok, valamint Diószeghy Edina, a Szekszárdi Szakképzési Centrum pedagógusa voltak a segítségére. 

A nyertesek nevét később hozzák nyilvánosságra. A területi versenyen első helyezést elért alkotások automatikusan részt vesznek az országos versenyen is, ahol az elmúlt években rendre kiemelkedő Tolna vármegyei eredmények születtek.

Kategóriák:
Szabadkézi rajz:
6-10-éves kategória: 1-2-3. helyezett és különdíjasok

11-14 éves kategória 1-2-3. helyezett

15-18 éves kategória 1-2-3. helyezett és különdíj

Kézműves alkotás:
15-18 éves kategória 1 helyezett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában