Katasztrófavédelem

2023.04.22. 08:22

Pusztító tűz Hőgyészen: Istálló és lakóépület lángolt

Teljesen kiégett egy mintegy ötven méter hosszú istálló és a hozzáépített háromszintes lakóépület felső szintje és tetőszerkezete abban a tűzben, ami szombat hajnalban ütött ki Hőgyész Szálláspuszta részén.

Fotó: Mártonfai Dénes

A tűzesetben egy körülbelül ötven méter hosszú istálló teljes terjedelmében kiégett. A tűz átterjedt a hozzáépített, háromszintes lakóépületre, melynek tetőszerkezete ugyancsak teljes terjedelmében kiégett, és a felső szintje is lángolt. Az épületekben nem tartózkodott senki – tájékoztatott honlapján a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Fotó: Mártonfai Dénes

A bonyhádi, a szekszárdi, a dombóvári hivatásos, a tamási önkormányzati tűzoltók a Tolna vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett öt vízsugárral eloltották a tüzet. Munkájukat segítette egy dombóvári, egy sárbogárdi és egy kaposvári vízszállító is. Az egységek jelenleg utómunkálatokat végeznek a tűzeset helyszínén.

A tűzről videófelvételt és fotókat küldött portálunknak a TEOL.hu olvasója, Tóth Bence.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában