Baleseti összefoglaló

2023.05.22. 10:45

A hétvégén több anyagi kárral végződő közlekedési esemény is történt

Ismét elkészítette hétvégi baleseti összefoglalóját a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Pénteken délelőtt fél tíz körül egy férfi közlekedett autóval az attalai halastó irányából a kavicsos-földes úttesten a 61-es számú főút irányába. A kereszteződéshez érve, a főút 95-ös kilométerszelvényében balra kívánt kanyarodni Kapospula irányába. Haladása során figyelmetlen volt, nem biztosított elsőbbséget a neki balról, Kapospula irányából Attala irányába a főúton szabályosan közlekedő kocsinak, így nekiütközött. Személyi sérülés nem történt.

Forrás: police.hu

Szintén pénteken, délután két óra körül egy férfi közlekedett motorkerékpárral Döbrököz, Rákóczi utcában a Külső utca irányából Dombóvár irányába. Egy jobbra ívelő kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelő sebességgel haladt, átsodródott a szemközti sávba, ahol egy tehergépkocsi oldalának ütközött, majd a motorkerékpárral elesett és az úttesten tovább csúszott. A teherautó mögött érkező autó sofőrje észlelve a szituációt, jobbra kormányzott, próbálta elkerülni az ütközést. A manőver során a jobb oldali árokban állt meg, ahol a kocsi alja egy szennyvízcsatorna beton gyűrűnek ütközött. A balesetben a motoros könnyebben megsérült. Mindhárom járműben anyagi kár keletkezett.

Forrás: police.hu

A pénteki napon az 5603-as számú úton Bátaszék és Bonyhád között történt egy vadelütés.

Szombaton egy-egy anyagi káros balesetről érkezett bejelentés Felsőnánáról és Bátaszékről. Egy férfi közlekedett autóbusszal 19 óra körül Felsőnánán a Kossuth Lajos utcában. Az 1-es szám előtt balra kívánt kanyarodni, de figyelmetlensége miatt a busz jobb hátsó sarkával nekiütközött egy, az úttest jobb szélén forgalommal szemben, szabálytalanul parkoló kocsinak. Bátaszéken egy figyelmetlen sofőr pedig nem adott elsőbbséget az Arany János és Kölcsey utca kereszteződésében, így egy szabályosan közlekedő kocsinak ütközött.

Forrás: police.hu

Vasárnap a 61-es út 68-as kilométerszelvényében Dombóvár térségében egy vaddal ütközés történt.

Mint azt megírtuk, súlyosan megsérült egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi vasárnap Domboriban. Szintén megírtuk még pénteken hárman megsérültek az 5603-as számú út és az 5604-es számú út kereszteződésében, miután két autó összeütközött, Döbröközön pedig könnyen megsérült egy motoros.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában