Évértékelő

2023.05.23. 16:11

Rendőrök és polgárőrök közösen szolgálnak

A Tamási Rendőrkapitányságon a napokban tartották a járásban működő polgárőr egyesületek és a rendőrség évértékelő ülését.

Hanol Erzsébet

Értékelték az elmúlt évet, és meghatározták a jövőbeni közös feladatokat.

Forrás: police.hu

Az értekezlet első felében, dr. Kuti István rendőr ezredes városi rendőrkapitány, valamint az érintett szakterületek vezetői értékelték a térség bűnügyi, rendészeti és közlekedésrendészeti helyzetét. A résztvevők magas szintűnek minősítették a közös szolgálatokat, valamint a korábban vállalt és elvégzett feladatokat is.

Ezt követően Széles János, a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke adott tájékoztatást tavalyi munkájukról. Az értekezleten az idei feladatokat is megvitatták. Továbbra is előtérbe helyezik a közös szolgálatokat, és az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt helyeznek a külterületek és a hulladékgazdálkodás rendjének megsértőinek kiszűrésére. Megelőzési tevékenységük során pedig közösen keresik fel a veszélyeztetett korcsoportokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában