Éppen vásárolt

2023.07.28. 10:55

Földön hagyott hátizsákból lopta ki a mobilt

A sértett figyelmetlenségét kihasználva lopott el egy mobiltelefont egy 37 éves férfi. Dr. Páli Péter József, a Tolna Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője elmondta, hogy a vádirati tényállás szerint a vádlott tavaly decemberben egy szekszárdi zöldséges előtt észrevette a sértett földre letett hátizsákját.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció: Shutterstock

A férfi az éppen vásárló sértett figyelmetlenségét kihasználva, a táskából ellopott egy több mint 70 ezer értékű mobiltelefont, amit később eladott. A Szekszárdi Járási Ügyészség a jelenleg más ügyben letartóztatásban lévő vádlottat kisebb értékre elkövetett lopás vétségével vádolja, amely bűncselekmény 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A különös visszaeső vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozzák a Szekszárdi Járásbíróságnál azzal, hogy a bíróság kötelezze a vádlottat az okozott kár megtérítésére is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában