Kimagasló tevékenységet végeztek

2023.08.14. 13:20

A szekszárdi rendőrkapitánytól vehettek át elismerő oklevelet

Elismerő oklevelet adott át dr. Marcsek Sándor szekszárdi rendőrkapitány a polgárőrök részére vasárnap megtartott bogyiszlói családi napon.

Teol.hu

Fotó: Police.hu

Családi napot szerveztek a Szekszárdi járásban tevékenykedő polgárőröknek augusztus 13-án Bogyiszlón. A rendezvényre a rendőrség munkatársai is meghívást kaptak. A nap folyamán bűn- és baleset-megelőzési tanácsokat kaphattak az érdeklődők az egyenruhásoktól. A gyerekek felülhettek a rendőrmotorokra is. Nagy sikert aratott a Tolna vármegyei rendőrök kutyás bemutatója is, melyen közreműködőként több polgárőr is részt vett.

Sztronga Bettina. Fotó: Police.hu

A nap folyamán számos polgárőr kapott elismerést a vezetőségtől. A legrangosabb kitüntetést Sztronga Bettina, járási koordinátor érdemelte ki. Őt az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a Polgárőr Érdemkereszt ezüstfokozata kitüntetéssel jutalmazta kimagasló tevékenysége elismeréseként. A díjat Széles János a Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke adta át. 

Emellett elismerő oklevelet vehetett át dr. Marcsek Sándor szekszárdi rendőrkapitánytól is a rendőrség munkáját segítő kimagasló tevékenységéért.

Sztronga Bettina mellett Nagy Zoltán, a Bogyiszlói Polgárőr Egyesület vezetője is elismerő oklevelet vehetett át a rendőrség munkáját segítő tevékenységéért dr. Marcsek Sándor rendőrkapitánytól.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában