Tragédia

2023.08.31. 20:25

Befejeződött a helyszínelés a dunaföldvári halálos balesetnél

A halálos balesettel érintett szakaszon a helyszínelés és műszaki mentés befejeződött – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Forrás: MW

Mint arról korábban írtunk, baleset történt 2023. augusztus 31-én 12 óra 40 perckor a 6-os számú főúton Dunaföldvár térségében. A 84-es kilométerszelvényben egy teherautó és egy személyautó ütközött össze. A rendelkezésre álló  adatok szerint a Dunaföldvár irányából Dunaújváros irányába közlekedő személyautó ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező nyerges vontatóval.

Az ütközés erejétől a személyautó a vontató alá szorult, majd a járművek az útról a személyautó haladási irányát tekintve a jobb  oldali mezőgazdasági területen álltak meg. A balesetben a személyautót vezető 49 éves dunaföldvári nő és 9 éves fia olyan súlyosan megsérültek,hogy a helyszínen életüket vesztették.

A nyergesvontatót vezető 40 éves szalkszentmártoni férfi az elsődleges adatok szerint könnyeben sérült. A főút a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében le volt zárva, a forgalmat az M6-os autópályára terelte a rendőrség. 18 óra 30 perctől ismét zavartalan a forgalom a 6-os számú főúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában