Vádemelés

2023.08.02. 14:14

Gyere ki a hóra! Ököllel rendezték el vitájukat Tolnán

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy 57 és egy 55 éves férfi ellen a Szekszárdi Járási Ügyészség.

Teol.hu

A kép illusztráció.

A vádirat szerint a vádlottak tavaly decemberben egy tolnai sörözőben italoztak, melynek során szóváltás alakult ki közöttük. A két férfi kiment a kocsma elé az utcára, hogy ott rendezzék a vitájukat. A vádlottak először dulakodni kezdtek, majd kölcsönösen megütötték egymást. A verekedés során a fiatalabb férfi orra könnyebben megsérült – tájékoztatott Dr. Páli Péter József, a Tolna Vármegyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Az ügyészség a két férfit társtettesként elkövetett garázdaság vétségével, az idősebb vádlottat könnyű testi sértés vétségével is vádolja, amely bűncselekmények egyaránt 2 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendőek. A járási ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben közérdekű munka kiszabását indítványozza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában