Dühös nő

2023.08.23. 16:07

Megkarcolta haragosa autóját és fára lógatta a rendszámtábláját

A Szekszárdi Járási Ügyészség egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette és kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt emelt vádat egy 46 éves nő ellen – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

Teol.hu

Illusztráció: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2022. december 31-én este Szekszárdon baráti társasággal ünnepelt. Amikor kiment az utcára levegőzni, észrevette a sértett személygépkocsiját, amely egy lakóház előtti közterületen lezárva parkolt. A vádlott a jármű tulajdonosát, egy nőt korábbról ismerte, vele haragos viszonyban volt.

Emiatt a vádlott a sértett gépkocsijához ment, és azt szándékosan megrongálta úgy, hogy annak karosszéria elemeit egy arra alkalmas tárggyal megkarcolta, valamint a hátsó rendszámtábláját letépte, és azt egy közeli fára helyezte fel.

A bűncselekménnyel okozott kár több, mint százhatvanezer forint, amely a nyomozás során nem térült meg.

A büntetlen előéletű vádlottal szemben a járási ügyészség halmazati büntetésként pénzbüntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában