Baleset

2023.08.21. 11:06

Vasoszlopnak tolatott, majd elaludt a kocsiban

Büntető feljelentést tettek egy férfi ellen, aki ittasan okozott balesetet vasárnap Mórágyon – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Egy helyi férfi közlekedett autóval vasárnap délután hat óra körül Mórágyon. Egy kapubejáróról kitolatott a Kossuth utcára, majd az úttesten áthajtva feltolatott a szemközti oldalon található járdára, és egy kerítés vasoszlopának ütközött, majd elaludt a járműben. Néhány perc múlva felébredt, elindult előre és a szemközti ház kapubejárójára hajtott. 

A sofőrnél a szonda pozitív értéket jelzett, ezért előállították további mintavételre, majd ellene büntető feljelentést tettek.

A hétvégén további öt ittas vezetővel szemben intézkedtek a rendőrök, egy esetben közigazgatási bírságot szabtak ki, a többi sofőr ellen büntető feljelentést tettek. Egy sofőrt előállítottak, mivel vezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé.

Mint azt megírtuk, megsérült egy nő még pénteken Kakasdon, illetve egy másik nő, miután autójával felborult Csibrák és Kurd között. Ugyancsak megírtuk, a hétvégén hat baleset végződött anyagi kárral Tolnában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában