Állatok világnapja

2023.09.27. 11:13

A gyepmesteri telepre látogattak a diákok

Az Állatok Világnapja közeledtével a dombóvári gyepmesteri telep lakóihoz látogattak el az egyenruhások középiskolás diákokkal közösen – tájékoztatott szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Az Állatok Világnapja alkalmából a HELP Dombóvári Egyesület közreműködésével a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai szeptember 26-án, kedden délelőtt a MMSZ Esterházy Miklós Technikum nyolc diákjával látogatást tettek a helyi gyepmesteri telepen, ahol az egyesület elnöke, Wiesner Rita fogadta őket.

Fotó: Police.hu

Bemutatta a gyepmesteri telep munkáját, a befogadott kutyákat, beszélt azok gondozásáról, ellátásáról, az állatok ivartalanításának fontosságáról, a kutyák örökbefogadásának menetéről. Tóth Szilvia főtörzszászlós az állatkínzásra, annak törvényes következményeire hívta fel a diákok figyelmét.  

A látogatás alkalmával a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a gyepmesteri telep lakóinak állateledelt ajándékoztak. Az adományt Gábor Zoltán alezredes bűnügyi osztályvezető adott át Wiesner Rita elnök részére.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában