Anyagi kárral járó balesetek

2023.09.25. 10:35

Sok volt a figyelmetlen vezető, meg is lett az eredménye

Szombaton öt esetben tettek bejelentést anyagi káros baleset miatt – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

A sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett. Szalagkorlátnak ütközött végül az úttestre sodródva állt meg.

Forrás: police.hu

Reggel, röviddel hét óra előtt egy cserkeszőlői/szekszárdi férfi közlekedett autóval Paks térségében a 6-os számú főúton Szekszárd felől Dunaföldvár irányába. Haladása során a 105-ös kilométerszelvénybe érve nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és elvesztette uralmát a kocsi irányítása felett. Először a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, majd a bal oldalinak, végül az úttestre sodródva állt meg. A sofőr esetében a szonda pozitív értéket jelzett, ezért előállították további mintavételre.

Forrás: police.hu

Decsen, az elsőbbség meg nem adása miatt történt baleset. A szabálytalan sofőr egy balról érkező autónak ütközött.

Két esetben közlekedési táblának ütközött egy-egy jármű. Reggel háromnegyed kilenc előtt egy férfi közlekedett autóval az 56-os főúton Szekszárd központ irányából a 6-os főút irányába, mikor az 5112-es számú út kereszteződéséhez érve, a sebesség nem megfelelő megválasztása miatt a kocsi elejével nekiütközött a körforgalomnál kihelyezett kikerülés irányát jelző táblának.

Forrás: police.hu

Röviddel 11 óra előtt egy férfi közlekedett egy utánfutós teherautóval az 56-os főúton Szekszárd irányából, a főút felé. A 6-os számú főút kereszteződéséhez érve a járműszerelvény sebességének nem megfelelő megválasztása miatt, fékezést követően elvesztette uralmát a szerelvény felett és az útkereszteződés előtt kihelyezett -Elsőbbségadás kötelező- jelzőtáblának ütközött.

Forrás: police.hu

Este negyed nyolc körüli időben egy férfi közlekedett autóval Dombóvár lakott területen kívül a 61-es főúton Tamási irányába. Haladása során a 84-es kilométerszelvényben, féktávolságon belül egy vadon élő állat ugrott elé. Hogy az ütközést elkerülje, előbb a jobb oldali árokba kormányozta a kocsit, onnan áttért a bal oldali árokba, ahol megállt. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Fotó: police.hu

A hétvége további balesetei:

Könnyű sérüléssel megúszta a kamionos, hogy elaludt a volánnál

A szántóföldön landolt az autó, miután vezetője elvesztette uralmát a jármű felett

Fékezés nélkül hajtott kereszteződésbe a sofőr, teherautónak ütközött

Parkoló kocsinak ütközött aztán elhajtott a helyszínről

Kisodródott a kanyarban majd a tetejére borulva állt meg az autó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában