Balesetek

2023.10.19. 09:00

Villanyoszlopnak hajtott egy autós Szekszárdon

Három közúti közlekedési balesetekhez riasztották vármegyénk tűzoltóit október 18-án – derült ki a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből.

Teol.hu

Képünk illusztráció

Forrás: police.hu

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerda hajnalban Szekszárdon, a Pollack Mihály és Mátyás király utca kereszteződésében. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet.

Lesodródott az úttestről, majd az árokban fejtetőn állt meg egy személyautó szerda délután Tamásiban, a 65-ös számú főút 41. kilométerénél. A baleset következtében a jármű egy távközlési kábelt is kidöntött. A tamási önkormányzati tűzoltók áramtalanították, majd félrevontatták a személyautót.

Árokba hajtott egy személyautó szerda délután Iregszemcsén, a 6509-es számú út 3. kilométerénél. A jármű sofőrjét a mentők kórházba szállították, a tamási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában