Elfogás

2023.11.06. 09:21

Gyorsan rendőrkézre került a négyfős betörőcsapat

A dombóvári nyomozók hamar elfogták azt a betörőcsapatot, amely a csibráki polgármesteri hivatalból lopott el szerszámokat.

Teol.hu

A helyi önkormányzat képviseletében tett bejelentést Csibrák polgármestere, mert ismeretlenek mindenszentek napján betörtek a hivatal szerszámtároló épületébe, ahonnan több százezer forint értékű láncfűrészt, sarokcsiszolót, fúrógépet és több tíz liter benzint loptak el – tájékoztatott hétfőn a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu

A dombóvári nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül azonosítottak egy négyfős társaságot, amelynek tagjai együtt tervelték ki, hogy behatolnak a szerszámtárolóba. Egyikük gyulaji házában a nyomozók megtalálták az elvitt szerszámok nagy részét. A Mucsiban és Gyulajon élő férfiak elismerték, hogy ők jutottak be a csibráki hivatalba. A nyomozók mind a négyüket elszámoltatták, és gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetése miatt.

A rendőrök pár nappal a betörés után visszaadták az ellopott tárgyakat a csibráki hivatal vezetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában