Balesetek

2023.11.16. 11:55

Hármas karambol történt a 65-ös főúton, a sióagárdi elágazónál (galériával)

A 6-os úton közlekedők Bonyhád irányába tudnak kerülni, a 65-ös úton érkezőket Harcnál terelik el Zomba irányába.

Teol.hu

Hármas karambol a 65-ösön (Fotó: M. K.)

Összeütközött három személyautó a 65-ös főút 1-es kilométerénél, Szekszárd közelében – tájékoztatott a katasztrófavédelem. Egy gépkocsi az árokba hajtott, a másik kettő az út szélén áll. Műszaki mentés céljából a bonyhádi és szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. A tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

Az utat teljes szélességében lezárták. A 6-os úton közlekedők Bonyhád irányába tudnak kerülni, a 65-ös úton érkezőket Harcnál terelik el Zomba irányába.

A helyszínre érkező kollégánk megtudta, Harcról ment Szekszárdra autóval a nyugdíjas tanítónő, Tavaszi Gabriella és idős édesanyja, aki a kocsit vezette. A hetvenhárom éves családfő születésének napján, a szülinapi ajándékokért indultak. Ünnepelni akartak, hármas karambol lett a vége. Az idős asszonyt kórházba szállították, családtagjai a helyszínen úgy tudták, hogy súlyosak a sérülései, a lába tört el. Az idős családfő a helyszínre sietett.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában