Lebukott

2023.11.27. 14:31

Ki mit talál övé! Ja, nem!

Vásárlásai buktatták le azt a férfit, aki az egyik Tolna vármegyében közlekedő buszon talált egy pénztárcát, s ha már megtalálta, pár alkalommal fizetett is a benne levő bankkártyával – tudtuk meg a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Teol.hu

Illusztráció: MW

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon tett feljelentést a múlt héten egy alsónánai 19 éves fiú, aki az iskolából hazafelé menet a buszon felejtette pénztárcáját, amelyben benne voltak személyes iratai és a bankkártyája is. Néhány órával később több üzenetet is kapott, melyben a bankja arról értesítette, hogy több helyen is vásároltak a bankkártyájával.

A szekszárdi nyomozók rövid időn belül visszakövették a szálakat, és azonosították azt, aki a talált bankkártyával vásárolt. A 22 éves zombai férfit a rendőrök elszámoltatták, majd gyanúsítottként hallgatták ki csalás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A tolvaj elismerte, hogy a megtalált pénztárcában levő bankkártyával vásárolt. Azt ígérte, hogy kártalanítja a sértettet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában