Családi perpatvar

2023.12.14. 10:08

Baltával oldották meg a családi viszályt a rendőrök Szárazdon

A Tamási Rendőrkapitányság egyenruhásai vágták össze a tüzelőt és gyújtottak be egy szárazdi idős asszony otthonában, mert a néni fia nem volt hajlandó fát hasogatni.

Teol.hu

A szakadó esőben vágták a fát a rendőrök az idős asszonynál (Fotó: police.hu)

Családi veszekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre december 13-án kora délután egy aprócska Tolna vármegyei faluból, Szárazdról. Egy 81 éves nő kérte a rendőrök segítségét, mert fiával a házimunka miatt összevitatkoztak. A járőrök a bejelentés után mindkét féllel beszéltek, azonban a 81 éves asszony fia továbbra sem volt hajlandó segíteni édesanyjának. Az egyenruhások, Juhász Attila r. főtörzsőrmester és Gombkötő Roland r. őrmester közösen eldöntötték, hogy segítenek a tüzelő felaprításában és behordásában a néninek.

A szakadó eső ellenére a rendőrök elkezdték a fát összevágni, majd gyújtóst aprítani. Már éppen begyújtottak a kályhába, amikor megérkezett az idős asszony másik fia, aki befejezte a tüzelő összevágását. A nő az önzetlen segítséget hálás szívvel köszönte meg a tamási egyenruhásoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában