Közlekedés

2023.12.20. 12:10

Balesetekkel indult a reggel

Három műszaki mentéshez vonultak vármegyénk tűzoltói az elmúlt napokban – tájékoztatott Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Révészné Hanol Erzsébet

A kép illusztráció.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, harminc centiméter magasan állt a víz hétfőn egy nyolclakásos társasház alagsorában Dombóváron, a Kórház utcában. A műszaki mentéshez a város hivatásos tűzoltói vonultak, akik szivattyú segítségével távolították el a vizet.

Kedden, a reggeli órákban összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó Pusztahencsén, a 6232-es számú út tizedik kilométerénél. A baleset helyszínére a paksi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a személyautót, amelynek egyetlen utasát a mentők kórházba szállították.

Szintén kedden reggel lesodródott az úttestről, majd az árokba borult egy személyautó Kismányokon, a 6534-es út hatodik kilométerénél. A műszaki mentéshez a bonyhádi hivatásos és önkéntes, valamint a nagymányoki önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában