Baleset

2023.12.08. 09:34

Súlyos baleset Szekszárdon: teherautónak lökte az autót a teherkocsi

Súlyosan megsérült egy autó utasa abban a balesetben, ami csütörtök délelőtt történt Szekszárdon, a Bátaszéki úton – tájékoztatott pénteken a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Teol.hu

Fotó: TEOL

Mint arról korábban írtunk, a baleset délelőtt tizenegy óra körül történt. Egy „postás zöld” platós teherautót vezető férfi későn észlelte, hogy az előtte haladó kocsi lassít. Hirtelen jobbra kormányzással próbálta elkerülni az ütközést, ám a manőver ellenére nekiütközött. Átlökte az autót a szemközti sávba, ahol a jármű egy másik teherautóval is összeütközött. A platós teherautó felborult. 

Fotó: TEOL

A balesetben a vétlen személyautó utasa sérült meg. A helyszínelés és műszaki mentés idején rendőri irányítás mellett, egy sávon haladt a forgalom. 

Tolna megye útjain december 7-én további két sérüléses és egy anyagi káros baleset történt. Elgázoltak egy gyalogost szintén Szekszárdon, Györkönyben pedig egy, a szemközti sávba átsodródó teherautó sodort el egy kerékpárt toló gyalogost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában