Tíz különböző ügy miatt keresték a rendőrök

2023.12.20. 12:18

Több hónapnyi bujkálás után fogták el a notórius bűnözőt

Hónapokig bujkált a rendőrök elől egy 32 éves dombóvári férfi, aki ellen tíz elfogató parancs volt érvényben. Már börtönben ül.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Tíz elfogató parancs volt érvényben az ellen a 32 éves dombóvári férfi ellen, aki hónapokig bujkált a felelősségre vonás elől, de a rendőrök Komlón végül elfogták. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy kollégái még áprilisban akartak ellenőrizni egy autót és annak vezetőjét, azonban a sofőr elmenekült.

Nem véletlenül, hiszen eltiltás hatálya alatt ült volán mögé. A nyomozók már ekkor elfogatóparancsot adtak ki ellene. Nem ez volt az első, ugyanis tíz különböző ügy miatt keresték a férfit. Többek között a bíróság és a szabálysértési hatóság is körözte, mert egy korábban kiszabott jogerős büntetésére nem vonult be börtönbe. Emellett több szabálysértési bírságot sem fizetett meg, amelyet a bíróság elzárásra változtatott át.

A dombóvári nyomozók a napokban információt szereztek arról, hogy a körözött férfi egy komlói lakásban bujkálhat. Elmentek az ingatlanhoz, de senki nem nyitott ajtót. Végül sikerült bejutniuk, és meg is találták a férfit, aki nem volt együttműködő. Végül elfogták és előállították. A korábbi, eltiltás hatálya alatti vezetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően pedig kiszabott büntetései miatt börtönbe vitték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában