Önbíráskodás

2024.01.04. 11:21

Áruházban bántalmazta anyját egy ittas bedrogozott lány Szekszárdon

Édesanyját bántalmazta részegen és drog hatása alatt egy fiatal nő szerdán Szekszárdon.

Fotó: TEOL

Az egyik üzlet alkalmazottja tett bejelentést január 3-án kora délután, mert két nő a vásárlótérben összeverekedett. A rendőrök gyorsan a bolthoz mentek, ahol próbálták tisztázni, hogy mi is történt valójában. Kiderült, hogy egy 59 éves nő a 23 éves lányával találkozott az áruházban azért, hogy kozmetikai termékeket vásároljanak. A gyermek el akarta kérni anyjától a saját pénzét, azonban nem kapta meg, mert látszott, hogy a lány részeg, és feltehetően drog hatása alatt is van – tájékoztatott csütörtökön a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Az anya elmondta a rendőröknek, nem akarta, hogy gyereke kábítószerre költse a pénzét, ezért összevitatkoztak. A lány egy óvatlan pillanatban elvette anyja pénztárcáját, ami miatt dulakodni kezdtek, és a 23 éves fiatal orrba vágta felmenőjét, aki könnyebben megsérült.

A rendőrök előállították az ittas lányt, akinél a drogteszt több kábítószerre is pozitív értéket mutatott. A 23 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki önbíráskodás bűntett elkövetése miatt, és elrendelték a távoltartást is vele szemben, így egy darabig nem mehet anyja közelébe. Emellett a nyomozók vizsgálják azt is, hogy fogyasztott-e a kábítószert.

Portálunk információi szerint egyébként az eset az egyik belvárosi szupermarketben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában