Közlekedés

2024.01.15. 10:23

Baleseti összefoglaló

Teol.hu

Forrás: police.hu

Mint arról korábban írtunk, pénteken reggel a 61-es főút 46-os kilométerszelvényében Pincehely irányából Tamási irányába közlekedett egy autós.  Haladása során egy korábbi baleset miatt az úttest szélén álló kocsit kívánt kikerülni, de a jeges úton megcsúszott és az álló kocsi hátuljának csapódott. Az ütközés erejétől az megpördült és elsodorta a mellette álló asszonyt, aki az útra esett. A balesetben az elsodort gyalogos súlyosan, míg a balesetet okozó járműben utazók könnyebben sérültek.

Szintén pénteken adtunk hírt arról, hogy néhány perccel később a 61-es számú főút 78-as kilométerszelvényében egy Dombóvár irányából Tamási irányába közlekedő autós egy jobbra ívelő kanyar után – feltehetően a rosszul megválasztott sebesség miatt - a nedves felületű úttesten megcsúszott. Előbb a szemközti árokba sodródott, majd megpördülve az úttesten állt meg. Az autóban egyedül utazó sofőr könnyebben sérült.

Vasárnap este egy kerékpáros esett el Szekszárdon, a jeges úton elcsúszott, súlyosan sérült – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A hétvége anyagi kárral járó baleseteiről itt olvashat bővebben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában