Tűzesetek

2024.01.12. 12:13

Lángra kapott a födém a kandalló felett

Öt tűzesethez riasztották január 11-én vármegyénk tűzoltóit.

Teol.hu

Meggyulladt a födém egy családi ház kandallója felett (Fotó: Györkönyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület)

Meggyulladt a födém egy családi ház kandallója felett csütörtök este Györkönyben, a Hegy utcában – tájékoztatta portálunkat Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tűzesethez a sárbogárdi és a szekszárdi hivatásos, továbbá a györkönyi önkéntes tűzoltók riasztották, akik megbontották a födémet, majd egy vízsugár segítségével oltották el 15 négyzetméternyi felületen keletkezett lángokat. Az ingatlan lakható maradt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, tűz keletkezett egy újságárus bódéban csütörtök délután Szekszárdon, a Szent István téren. A tűzesethez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik behatoltak az építménybe, majd egy vízsugár segítségével eloltották a keletkezett lángokat.

Kigyulladt egy lakatlan családi ház csütörtök este Bölcskén, a Katona József utcában. A tűzesethez a paksi hivatásos és a bölcskei önkéntes tűzoltók vonultak, akik három vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a keletkezett lángokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában