Kábítószer

2024.03.12. 15:02

A ruhák között rejtegette a drogot a szedresi fiatal

Kábítószergyanús, szárított növényi törmelékre és színes tablettákra bukkantak a rendőrök egy szedresi fiatal szobájában.

Révészné Hanol Erzsébet

Illusztráció

Forrás: police.hu

Egy szedresi fiú otthonában tartott kutatás során kábítószergyanús, szárított növényi törmelékre és színes tablettákra bukkantak a Tolna vármegyei nyomozók. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a rendőrök információt szereztek arról, hogy a 18 éves szedresi fiatal nagyobb mennyiségű drogot tart otthon, ezért a napokban kutatást tartottak a fiatalnál, és a szobájában, a ruhák között közel 200 gramm zöld növényi törmeléket és több tucat rózsaszín tablettát találtak, melyekről a gyorsteszt kimutatta, hogy kábítószernek minősülő hatóanyagot tartalmaznak.

Több tucat rózsaszín tablettát is találtak nála a rendőrök
Forrás: police.hu

A kutatás során ezenkívül adagoláshoz használatos eszközök és csomagolóanyag is előkerült.

A nyomozók előállították a fiút, és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Mintát is vettek tőle, mely kábítószerre pozitív jelzést adott. A nyomozók vizsgálják, hogy a bűncselekménnyel mások összefüggésbe hozhatók-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában