Két gyermek maradt félárván

2024.04.08. 13:43

Kiderült, ő a Szekszárd melletti baleset áldozata

Amint arról múlt héten beszámoltunk, a kórházba szállítást követően elhunyt az M9-es úton kedden történt baleset egyik sérültje. Most kiderült, hogy az áldozat egy barátja házában élt a tolnai vármegyszékhelytől nagyjából hetven kilométerre. Épp munkába sietett, amikor a tragédia megtörtént.

Bencze Péter

A Bács-Kiskun vármegyei Rémen élt a múlt héten, Szekszárd mellett elhunyt férfi (Fotó: Makovics Kornél)

A vétlen sofőr vesztette életét abban a balesetben, amely még múlt héten történt az M9-es autóút 2-es kilométerszelvényében. Egy autós utánfutót vontatva közlekedett Szekszárd irányából Bogyiszló felé, ám haladása során elvesztette uralmát a kocsi irányítása felett. Először jobbra letért a kavicsos padkára, majd onnan az úttestre visszatérve átsodródott a szemközti sávba, ahol összeütközött egy Bogyiszló felől érkező autóval.

A Tények úgy tudja, az áldozat a Bács-Kiskun vármegyei Rémen élt. A férfi épp munkába ment, amikor a szörnyű ütközés történt. Az áldozat egy barátjánál lakott, akit nagyon megviselt a férfi halála. A könnyeivel küszködve azt mondta, egykori barátja nagyon jó ember volt, mindenben segített neki. Az áldozat után két gyermek maradt félárván.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában