Gyors segítségnyújtás

2024.04.10. 14:39

Rendőr kezdte meg a fiatal újraélesztését

A körzeti megbízott kezdte meg egy balesetben megsérült fiú újraélesztését. A fiatalt mentőhelikopter szállította kórházba, már jobban van.

Révészné Hanol Erzsébet

Forrás: police.hu

Életet mentett az egyik szekszárdi körzeti megbízott gyors segítségnyújtása. Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy húsvét vasárnap érkezett bejelentés a decsi szőlőhegyről, hogy egy segédmotoros kerékpáros és egy autós frontálisan összeütközött a település határában.

Gorzsás Ákos rendőr főtörzsőrmester, a Szekszárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja rövid időn belül a helyszínre ért. Addigra a balesetben érintett autó sofőrje már értesítette a mentőket. A fiatal rendőr látta, hogy a motoros fiú nem mutat életjeleket. Azonnal cselekedett, és megkezdte a 14 éves fiatal újraélesztését.

Néhány perc múlva megérkeztek a mentőszolgálat munkatársai, akik átvették a sérült ellátását és a helyzet súlyossága miatt mentőhelikoptert is kértek a helyszínre. A fiút sikerült megmenteni, azonban mentőhelikopter vitte súlyos életveszélyes sérülésekkel kórházba. Mára szerencsére jobban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában