rendőrségi hírek

2018.11.17. 08:22

Kerékpárt, motorokat lopott több házból is a férfi

Vádemelést javasol a rendőrség az ozorai fiatalember ellen.

TEOL

Fotó: TMRFK

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy ozorai lakos ellen.

A 21 éves férfi a nyomozás adatai szerint augusztus 29-e és szeptember 19-e között több ozorai házból lopott el segédmotoros kerékpárokat, valamint kerékpárt is. Az elkövető a bűncselekményekkel összesen mintegy 300 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki beismerte a bűncselekmények elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A rendőrök a járműveket megtalálták, lefoglalták és a sértetteknek visszaadták – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tamási Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Fotó: TMRFK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában