Rendőrségi hírek

2018.09.20. 09:00

Odament egy ismeretlen az autóhoz, ráütött a szélvédőre

Vádemelést javasol a rendőrség a kölesdi férfi ellen.

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

A Bonyhádi Rendőrkapitányság eljárást indított rongálás vétség, valamint garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy kölesdi lakos ellen.

Az ügyben egy szentendrei férfi tett bejelentést a rendőrségre, amelynek során elmondta, hogy 2018. június 23-án a 6-os számú főúton, Bonyhád térségében közlekedett személygépkocsival, és amikor forgalmi okokból megállt, egy számára ismeretlen férfi odament az autóhoz, és ráütött a szélvédőre. Az üveg ennek hatására berepedt, és mintegy 140 000 forint kárt keletkezett benne, tájékoztat a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a 38 éves férfit azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában