Baleset

2017.07.18. 16:53

Súlyos vonatbaleset történt Várdomb és Bátaszék között

Ketten súlyosan megsérültek az Alsónyék közelében történt vonatbalesetben.

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

 

Fotó: Makovics Kornél

FRISS! Információink szerint a személygépkocsit egy idősebb férfi vezette, aki későn vette észre, hogy le van engedve a félsorompó. Bár próbált lefékezni, már nem tudott megállni, kicsúszott a vonat elé. Az autó az ütközés következtében az árokba csapódott. A mentők kórházba szállították a személygépjárműben utazókat, akik 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

16:40 Személyvonattal ütközött egy gépkocsi délután 4 óra környékén, a Bátaszék és Várdomb közötti vasútvonalon, az 56-os főúti vasúti átjáróban. A balesethez a bátaszéki önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat, tájékoztat a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Két súlyos sérültje van a szerencsétlenségnek, tájékoztatott bennünket Molnár Ágnes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mint mondta, a sérülteket a mentőszolgálat munkatársai látják el, illetve szállítják kórházba. A helyszíni szemle időtartama két óránál több lehet, egyelőre teljes útlezárás van az érintett útszakaszon. A vonaton utazó utasok közül senki nem sérült meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában