Tolna megyei Mérnökbál

2018.02.04. 17:45

Báloztak a mérnökök

Budavári Kata, fotó: Makovics Kornél

Jó hangulatban telt a huszonkettedik Tolna megyei Mérnökbál, amelyen a különböző területeken dolgozó szakemberek és családtagjaik ünnepeltek együtt szombaton Szekszárdon, a PTE KPVK aulájában. Palotásné Kővári Terézia, a Tolna Megyei Mérnöki Kamara elnöke köszöntötte a megjelenteket, és néhány szót ejtett a tavaly végzett munkáról és az idei tervekről. Süli János, a Paks II bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter beszédében megerősítette, hogy a tervek szerint az új blokk főépületének építését 2019 végén, 2020 elején kezdik.

Jó munkát kívánt a mérnököknek a következő évre, és azt, hogy mind többen vegyenek részt Paks II tervezési és kivitelezési munkáiban. Nagy Gyula, a Magyar Mérnöki Kamara vezetője a miniszteri köszöntőre ráerősítve azt mondta: Tolna megye soha nem látott lehetőségek kapujában áll. A Bohli Antal ifjúsági díjat Gőbölös Kálmán kapta a 2016-ban megtervezett Samsonite új üzemcsarnokának felszerkezeti tervezéséért. Az esten felléptek a Bartina táncosai, Tóth Vera, a zenéről a Joy partyzenekar gondoskodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában