választás

2018.02.22. 08:30

Nyilvántartásban a Fidesz jelöltjei

Hanol Erzsébet, fotó: Makovics Kornél

A Fidesz-KDNP Tolna megyei országgyűlési képviselőjelöltjei, Horváth István (1. sz. választókerület), Potápi Árpád János (2. sz. választókerület) és Süli János (3. sz. választókerület) a jelöltállításhoz szükséges aláírásgyűjtés eredményeiről és az április 8-i parlamenti választásról tartottak szerdán sajtótájékoztatót.

Potápi Árpád János, a Fidesz Tolna megyei elnöke elmondta, hogy mind a hármójuk számára nagyon rövid idő alatt összegyűlt az induláshoz szükséges ötszáz aláírás, amelyeket leadtak a választási irodában, így nyilvántartásba vették őket. A képviselőjelölt köszönetét fejezte ki a támogatóknak és az aktivistáiknak is, de mint mondta, folytatják az aláírásgyűjtést. Szeretnének minden háztartásba eljutni, illetve a pártirodákban is várják a támogatóikat.

Horváth István arról beszélt, hogy az 1-es választókerületben legalább 20 ezer aláírást szeretnének összegyűjteni. Aktivistáikkal nemcsak a Fidesz-irodában, hanem standokon is lehet találkozni, Szekszárd mellett Bátaszéken és Tolnán, de terveznek megjelenést másutt is.

Süli János elmondta, hogy a választókerület minden települését fel fogja keresni, minél több találkozásra, beszélgetésre törekszik, hogy ismertetni tudják a célokat. Mint mondta, sok munka van még, különösen fontosnak tarja, hogy Paks II megépüljön, és ezért is szeretne jelentős szavazói támogatást maga mögött tudni.

Potápi Árpád János arra is kitért, hogy minden területen sikerült pozitív változást elérni. Horváth István ezzel kapcsolatban hozzátette: ismerik az embereket, a problémákat, és látják a változásokat.

Potápi Árpád János végül köszönetét fejezte ki Hirt Ferencnek, aki az előző ciklusokban a tamási, az elmúlt négy évben pedig a paksi választókerület országgyűlési képviselője is volt. Hozzátette: ha lehetőségük lesz rá, a későbbiekben is számítanak Hirt Ferenc munkájára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában