nyílt nap

2018.03.07. 12:30

Az iskolával ismerkedtek a leendő elsősök

Nyitott szombat délelőttel várták a leendő elsősöket és szüleiket.

Balázs László, fotó: beküldött kép

Tavaszi rendezvénysorozatának programjaként szombaton nyílt napot tartott az óvodások és szüleik számára a Würtz Ádám Általános Iskola. Gasparics László igazgató elmondta, a leendő első osztályosok szülei tájékoztatót hallgathattak meg, bemutatták a pedagógusokat, végül az iskolabejáráson megtekinthették a tantermeket.

Különböző bemutatók is várták az érdeklődőket, felléptek az iskola ugrókötelesei, német néptáncosai, valamint az énekkar. Lehetőség volt arra is, hogy testnevelő tanár felügyelete mellett a gyerekek az intézmény impozáns tornacsarnokában akadálypályát teljesítsenek. Az óvodások zárásként kézművesfoglalkozáson vettek részt, amelyet leendő pedagógusaik tartottak.

Gasparics László hozzátette: jelenleg hatszáztizenhat gyerek jár a 2010-ben átadott összevont iskolába. Reményeik szerint ősztől német nemzetiségi és angol irányultságú osztályt – amelyben heti egy órában játékos formában ismerkednének a nyelvvel a tanulók –, valamint általános tantervű csoportot is indítanának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában