mulatság

2018.03.06. 10:30

Mulatva jótékonykodtak, az adományokat a gyerekekre fordítják

Az alapítvány a gyerekek támogatására fordítja az adományokat.

Steinbach Zsolt, fotó: szerző felvétele

Immár ötödször rendezték meg a Bogyiszló Jövője Alapítvány jótékonysági bálját. A helyi művelődési házban rendezett eseményre rekordszámú vendég érkezett, nem csak helyből, de távoli településekről is. Az ötéves évfordulót tortával, pezsgővel, meglepetésműsorral ünnepelték, idén is az M6 Express Zenekar szolgáltatta a talp alá valót.

A jótékonysági bálon összegyűlt adományokat az elmúlt fél évtized során többféle módon hasznosította az alapítvány a bogyiszlói gyerekek érdekében.

A helyi óvodát új játékokkal, felszerelésekkel segítették. Az ezt igénylő családokhoz minden évben térítésmentesen elviszik a Mikulást. Az alsó tagozatosok osztálykirándulásának költségei­hez is hozzájárulnak, ahogy a bikali élménybirtokra szervezett iskolai programot is támogatták.

Az alapítvány ugyancsak hozzájárult anyagilag a legkisebb gyerekek kreatív fejlesztéséhez. Az adományok legnagyobb részét pedig az alapítvány által évente megrendezendő nyári táborra fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában