oktatás

2018.03.19. 10:00

Szükség van az egyedi módokra

Balázs László

Egyre nagyobb szükség van az oktatásban az egyedi módszerek alkalmazására, mert nem minden gyermek fejlődik egyformán. Felgyorsult a világ és mások az elvárások, de ezeket a változásokat követnie kell a pedagógiának, a szülőknek és a gyerekeknek is.

A különböző módszerek ismertetésére nyújt lehetőséget a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete országos szakmai rendezvénysorozatot, amelyhez csatlakozott a Tamási Pedagógiai Szakszolgálat is. 

A szakszolgálat munkatársai tavaly hozták létre a cumifát a Vadaspark szomszédságában a Gyulaj Zrt. jóvoltából – írja az infotamasi.hu. A cumifa lehetőséget kínál a cumiról, cumisüvegről való leszokás problémájának megoldásához.

A program során a gyerekek felakaszthatták dudlijukat a fa ágaira a kis erdei állatok gondjaira bízva, amit ezután bármikor meglátogathatnak. A résztvevők meghallgathatták Rákóczi Szilvia énekesnő gyermekeknek szóló dalait, majd közös mondókázás és egy akadálypálya volt a program. A bátor és elszánt lurkókat oklevéllel és ajándékkal jutalmazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában