kívánságpiac

2018.04.12. 13:20

Keresse Máriót a piacon, és kérje a kedvenc slágerét

A Zenebutik új műsorában adott egy nyüzsgő helyi piac, az utca embere és Márió, a harmonikás. Holnap Bonyhádra látogat a Kívánságpiac stábja.

Melcher Alexa, fotó: beküldött kép

Márió és a Kívánságpiac április 13-án, pénteken Bonyhádra látogat, ahol a helyi piacon veszik fel az adás következő epizódjait. Márió egy kalandos piacozásra hívja a dalkérőket:

A forgatások során olyan helyekre utaznak, ahol virágzik a helyi piac vagy éppen zajlik egy hangulatos vásári forgatag. A produkció célja, hogy megtalálja, és bemutassa a környék legjobb gasztronómiai különlegességeit, a legharsányabb szószólóit, a legérdekesebb történeteit és persze a legkedvesebb zenei kívánságokat. Márió helybe jön a kívánságokért, a műsor lényegét a muzsika adja, bárki kérhet zenei kívánságokat, kedvenc slágereket vagy küldhet szívből jövő üzeneteket.

A Kívánságpiac nyilvános tv felvétele reggel 7 óra és déli 12 óra között tart a Bonyhádi Piacon. Dalokat kívánni és üzeneteket küldeni azonban nem csak személyesen lehet, a nézők igénybe vehetnek egyéb kommunikációs csatornákat is: elküldhetik kéréseiket a Kívánságpiac Facebook oldalán keresztül, vagy e-mailben a [email protected] címre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában