elismerések

2018.05.11. 10:30

Átadták a mérnöki kamara díjait

Budavári Kata

Batu Árpád kapta a Tolna Megyei Mérnöki Kamara 2018. évi Kőrösi Miklós Díját, Friedmann Tamás pedig a TMMK Alkotói Díjat. A kitüntetéseket a kamara szokásos évi taggyűlésével összekötött szakmai fórumán adták át, amelyet Szekszárdon, a Garay Élménypincében tartottak.

Palotásné Kővári Terézia elnöktől megtudtuk, Mérnöki Kamara Örökös Tag címet hetvenöt év feletti tagjaik kaphatnak, most Sebestyén Lajosnak, Bordács Ferencnek és Nyúl Bertalannak adományozták.

Friedmann Tamás gépészmérnök pályájáról tartott előadást, ilyenkor ugyanis szokás ebben a körben, hogy a díjazott beszél munkájáról. A szervezet múlt évi munkájáról szóló beszámolót és az idei terveket Palotásné Kővári Terézia ismertette a résztvevőkkel. Kiderült, őszre tervez újabb szakmai programot a kamara, és megtudták az érdeklődők, hogy a szervezet jól gazdálkodott. Az elnök említette azt is, hogy a Bohli Antal ifjúsági díjat Gőbölös Kálmán vehette át az év eleji mérnökbálon a Samsonite új üzemcsarnokának felszerkezeti tervezéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában