online játék

2018.05.14. 15:30

Cseresznyési kirándulást nyert a Vackor csoport

Vida Tünde

Egynapos cseresznyési kirándulást nyert a Paksi Benedek Elek Óvoda Hétszínvirág tagóvodájának Vackor csoportja a város online játékán. A díjat jelképesen Kovács Sándor alpolgármester adta át. Mint mondta, több célt is szolgált kezdeményezésük, amit sikeresnek értékelt, hiszen a város hivatalos Facebook-oldalának ezer új követőt hozott. Összesen harmincezer elérést hozott a játék, amelyben a környék élővilágáról kellett tablót készíteni és közzétenni. Tizenhárom tabló érkezett, a győztes Vackor csoport 1176 lájkot gyűjtött.

Az alpolgármester szerint visszaigazolást kaptak arról, hogy a városmarketing-munkával jó úton járnak, a közösségi oldalakon sok információt el tudnak juttatni a lakossághoz. A Játssz cseresznyési kirándulásért! pályázat győztes tablóján a városban fellelhető védett növények szerepelnek.

Jantnerné Oláh Ilona, a Hétszínvirág tagóvoda vezetője emlékeztetett rá, hogy vannak helyi rendelettel védett fák is, amelyeket ők rendszeresen felkeresnek. Hangsúlyozta, hogy pedagógiai programjuk a környezeti nevelésre épül, ezért nagyon testhez álló volt a feladat. A gyerekekkel felkeresték a helyi védelem alá vett fákat, de a növények ismeretében segítségükre van az óvoda udvarán lévő tanösvény, ahol többek között az Ürgemező védett növényeit is megtalálják a gyerekek, akik lévén Zöld szívesek, nagyon jól tudják, hogy a növényeket védeni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában