Kölesdi Közéleti Egyesület

2018.05.27. 14:11

Vezetőséget választott az egyesület

Budavári Kata

A Kölesdi Közéleti Egyesület 2018. január 18-án, február 21-én és május 14-én tartotta közgyűléseit. Január 18-án Gárdi Csaba egyesületi elnök közgyűlést hívott össze, ahol bejelentette, hogy az egyesület vezetősége 2018. február 28-ával lemond, tudtuk meg Vargáné Kisfalvi Erzsébettől, a közéleti.hu szerkesztőjétől. Februárra hívtak össze új közgyűlést, hogy a tagság nyilatkozhasson, kit kíván a tisztségekre jelölni. Ezen a megbeszélésen döntöttek arról, hogy az adó egy százalékot hangosító berendezés vásárlására fordítja a szervezet, valamint a résztvevők meghallgatták a múlt évre vonatkozó beszámolókat és az idei terveket.

Gárdi Csaba elnöknek Domokos Lajost javasolta, aki a jelölést vállalta. A szavazás során két tartózkodás ellenében a tagság Domokos Lajost választotta az egyesület elnökének. A vezetőség tagjairól a legutóbbi, májusi közgyűlés döntött. Alelnök Gyén Andrásné és Kéninger Dóra, titkár és egyben pénztáros Domokos Varga Anikó lett. Az egyesület könyvelését egy szekszárdi könyvelőiroda végzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában