támogatás

2018.06.05. 19:20

A példaértékű társadalmi szerepvállalás az egész városnak hasznot hoz

Szeri Árpád, fotó: Mártonfai Dénes

Összesen egymillió forintot adományozott a megyeszékhely három városi fenntartású gyermeknevelési intézményének a szekszárdi CabTec Kft.

A kedvezményezett ez alkalommal az 1. és 2. számú, valamint a Gyermeklánc óvoda volt. Ezt jelentette be az 1. Számú Óvoda Kindergarten épületében tegnap délelőtt Kocsis Krisztina, a cég HR menedzsere. A CabTec immár harmadik alkalommal tett hasonló gesztust, korábban ugyancsak óvodák, valamint iskolák részesültek jelentős segítségben.

Ács Rezső polgármester beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy CabTec társadalmi szerepvállalása példaértékű. Ez megmutatkozik az intézmények kiválasztásában, de ugyanígy immár visszatérően a városi rendezvények segítésében is. Az óvodák a nekik jutott pénzből egyebek mellett tíz darab, tömör keményfa asztalt, két darab, a tehetség feltérképezésére szolgáló, úgynevezett kíváncsi láda mérő berendezést, a nyári időszakban kiváltképp hasznos homokozó szettet, valamint nyolc gyermekbiciklit, egy futóbiciklit és egyéb fejlesztő eszközöket szereztek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában