Túl az utolsó fordulón

2018.07.17. 16:20

Újabb tálca sörök találtak gazdára a tippversenyen

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Pákozdi József murgai, Fehér Oszkár faddi és Guzsván István szekszárdi olvasónk vihette haza a Tolnai Népújság és a Pécsi Sör közös játékának nyereményét, négy, három, illetve két tálca sört. A harmadik fordulóban azt kellett megtippelni, hogy melyik két válogatott jut be az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjébe.

A négy tálca Pécsi Sört megnyerő Pákozdi József a német válogatott sikeréért szorított, aztán amikor kedvencei kiestek, a horvátokkal kezdett el szimpatizálni. „Egy brazil–horvát döntőt el tudtam volna képzelni” – fogalmazott. A világbajnokság nagyon tetszett neki, mert izgalmas, sokgólos meccseket hozott, a videobíróval azonban nem volt kibékülve. Munkájából adódóan napközben nem tudta követni a vébét, de az esti meccsek közül egyet sem hagyott ki. A söröknek nagyon örült, mert mint mondta, nagy a baráti kör, gyorsan el fog fogyni. A három tálca sörrel távozó Fehér Oszkár a franciáknak szurkolt, s nem csak a mostani világbajnokságon mutatott játékuk miatt. A fiatalember régóta szimpatizál a gallokkal, így nagyon örült, hogy megszerezték második vb-címüket. A németek korai kiesése számára is meglepetést jelentett, a horvátok fináléba kerülése viszont nem, hiszen mint mondta, „jók voltak” déli szomszédaink.

A két tálca Pécsi Sört megnyerő Guzsván István már másodszor végzett a tippjáték harmadikjaként. A döntőben a horvátoknak szurkolt, így kicsit csalódott volt, hogy veszítettek. „A franciák viszont megérdemelten győztek” – mondta, hozzátéve, hogy sok francia ismerőse, barátja van. Most, hogy véget ért a világbajnokság, a hétvégén kezdődő magyar NB I.-es focibajnokság meccseit fogja figyelemmel követni.

A Tolnai Népújság és a Pécsi Sör közös játékának utolsó fordulójában a végső győztest kellett megtippelni, a nyertesek névsorát lapunk szerdai számában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában