a hónap hala

2018.09.24. 16:20

Dán Jánosé lett végül Augusztus hala!

A TEOL és a Tolnai Népújság tematikus fotóversenyt hirdetett horgászoknak a nyárra, mely nagy örömünkre sok érdeklődőt és versenyzőt vonzott. Sőt, már csak az utolsó, a Nyár hala forduló van vissza!

Kvanduk Bence

Fotó: Makovics Kornél

Miután augusztus hónap minden hetének halát megszavaztak olvasóink, eljött az ideje, hogy a nyertesek egymással is összemérjék fogásaikat. Így az elmúlt két hétben az első, a második, a harmadik, a negyedik, valamint az ötödik hét győzteseire: Dorn Dánielre, Lépő Kristófra, Huszka Péterre, Régi Rolandra, majd végül Dán Jánosra ismét voksolhattak. A győztes pedig indulhat majd A nyár hala címért.

Rettentően szoros csatában végül Jánosnak sikerült az Augusztus hala címet elnyernie barátjával, Rolanddal szemben. Elképesztő mennyiségű szavazat érkezett az első két helyezésre, és csak hajszálon múlt, hogy nem fordított sorrendben végeztek. Mivel szavazatuk aránya 46-46 százalék, így megosztjuk, hogy János 8247, míg Roland 8218 voksot kapott. A dobogó harmadik fokára Dorn Dániel állhatott fel 1165 szavazattal. Őt követte Huszka Péter és Lépő Kristóf.

A 9 éves horgász ezt a szép 13 kilós tőpontyot

Utolsó heti és most már havi győztesünk a mindössze 9 éves, Dán János. Már hat éve, azaz három éves kora óta pecázik. Egy 13 kilós ponty az eddigi rekordja. Egyelőre szüleivel jár a tavak mellé, nyáron gyakrabban, mint iskola időben. Elmesélte, sokfelé mennek, de leginkább a tolnai felső holtághoz szeret járni. Főként a halak kifogása, s ennek izgalma fogta meg a sportban. Jelenlegi célja egy 15 kilós ponty, és aztán mindig a legnagyobbat megdönteni.

Az utolsó, Nyár hala szavazásunkat holnap, azaz szeptember 25-én (kedden), délben indítjuk el, és következő kedden délben zárjuk le. Tehát addig segíthet kedvencének – Danóczy Nándornak, Dorn Ernőnek vagy Dán Jánosnak – elhódítani a Nyár hala címet, s ezzel a 60 ezer forint értékű vásárlási utalványt, melyet egy szekszárdi horgászboltban használhat fel a szerencsés.

Természetesen versenyünk másik két helyezettje sem tér majd haza üres kézzel. Ők egy 40 és egy 20 ezer forintos utalvánnyal gyarapodnak.

/Borítófotónkon a szerző adja át győztesünk hét hala nyereményét/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában