gazdaság

2018.09.29. 09:30

Kétmilliárdos beruházás valósult meg

Ihárosi Ibolya

Fotó: Mártonfai Dénes

Műsorokkal tarkított, vacsorával, illetve közös mulatsággal záruló programmal ünnepelte új üzemcsarnokának avatóját a 26 éves Ferropatent Zrt. Az ünnepségre meghívták partner cégeik képviselőit is. A csarnok és az úgynevezett lefejtő-daraboló átadási ünnepségén Szabó Sándor elnök-vezérigazgató tekintette át a több mint negyed század történetét, megköszönve mindazok munkáját, akik ebben a cég dolgozóiként, vagy vevőiként közreműködtek. Végül a színpadra hívta feleségét és két fiát, hozzátéve, hogy később lánya és unokája is megérkezik.

Ács Rezső, a megyeszékhely polgármestere azt a szerepet emelte ki, amelyet a vállalkozás a város életében és fejlődésében – munkáltatóként és mecénásként – tölt be. Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium államtitkára köszöntőjében hangsúlyozta, hogy az állami támogatás ez esetben jól hasznosult. Egyebek közt arról is szólt, ott van gazdasági fejlődés, ahol ehhez alkalmas a környezet, és bízik abban, hogy a magyar gazdaság jelenlegi növekedése visszahat a helyi vállalkozások fejlődésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában