gólyatábor

2018.09.02. 18:10

Kis elsősöknek szerveztek tábort

Első ízben szerveztek gólyatábort a leendő elsős kisiskolásoknak Medinán.

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock

Mint azt Lindauerné Ózdi Zsuzsanna koordinátortól megtudtuk, az elsősök megismerkedhettek az iskolai szokásokkal, a tanítókkal és a szociális segítővel. Ismerkedtek magával az épülettel is, így mindezek talán már nem lesznek idegenek, amikor elkezdik általános iskolai tanulmányaikat. A nagyobb gyerekek is örömmel vettek részt a táborban, amely az ő iskolakezdésüket is megkönnyíti.

A szervezők azt szerették volna, ha a tanulók első találkozása az iskolával nem reggel hét órától délután négy óráig tart tanórákkal és szünetekkel, hanem csak pár óráig, sok vidám játékkal, beszélgetéssel.

Az augusztus 22-ére és 23-ára szervezett reggel kilenc órától tizennégy óráig tartó program változatos volt, hiszen a kicsik mesét hallgattak, a történethez rajzot készítettek, de volt sportverseny, sőt, ki mit tud? is. Ezen mindenki szerepelt, volt, aki énekelt, volt, aki verset mondott. A tábor végén apró finomságokat és emléklapot kaptak a gyerekek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában