fejlesztés

2018.09.11. 16:20

Korszerű világítás a sportcentrumban

Hanol Erzsébet

Megújult a Szuhay Sportcentrum világítása. Miként arról a Dombomedia.hu oldalon beszámoltak, a kosárlabdacsarnokban az elmúlt években a játéktér feletti fényforrások armatúrafejeinek jelentős része szétporladt és a fénycsövek is kiégtek. Az előbbieket megjavították, az utóbbiak közül pedig százat kicseréltek.

A kisteremben lévő lámpáknak csekély volt a fényereje, ezért oda négy energiatakarékos LED-es reflektort szereltek fel. A beruházás közel ötszázezer forintba került, ebből százötvenezer forintot a Dombóvári Kosársuli Közhasznú Egyesület vállalt magára, a fennmaradó részt pedig az önkormányzat biztosította.

A terem ősztől tavaszig szinte teljes kihasználtsággal működik, hiszen azt tréningekre és meccsekre a különböző korosztályos kosárlabda-

csapatok használják, amellett pedig a karatékák is ott edzenek. Iskolaidőben az Apáczai Csere János Szakgimnázium és Szakközépiskola is igénybe veszi a létesítményt a testnevelésórákra. Jövőre a kosárlabdacsarnok játéktere feletti világítást szeretnék LED-es lámpákra cserélni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában