Adj egy napot az egészségedért!

2018.10.16. 15:30

Rendelés egyszerre három helyszínen

Szeri Árpád

Fotó: Shutterstock

Adj egy napot az egészségedért! Ezt a címet viselte az a rendezvény, mely október 7-én, szombaton 9 és 14 óra között várta a nagyközönséget Simontornyán. Egyszerre három helyszínen, úgy mint a Fried Művelődési Házban, az Egészségházban és dr. Mihócs Zsolt rendelőjében zajlottak az orvosi, szakorvosi rendelések és vizsgálatok, a bőrgyógyászattól kezdve a szemészeten, érsebészeten és kardiológián át a nőgyógyászatig. Gyakorlatilag nem volt olyan terület, melynek ne lett volna jelen ismert és képzett, a gondokkal azonnal és hatékonyan foglalkozni tudó szakembere.

– Immár huszonegy esztendeje minden évben megtartjuk ezt az egészségnapot – mondta el lapunknak a szervezők nevében Csőszné Kacz Edit polgármester. – Városunk elég tetemes távolságra van egészségügyi központoktól. Ezért úgy gondoltuk, hogy ha mi nem mehetünk egyszerre, akkor hozzánk lenne célszerű elhívni a szakorvosokat. Most is nagy sikert aratott a rendezvény, több mint háromszáz vizsgálat zajlott le és rengeteg, az egészségével törődő páciense volt valamennyi orvosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában