Gyermekmosoly 2018

2018.11.05. 14:15

Jöhet az újabb nagy mosoly, megvannak a győztesek!

A TEOL és a Tolnai Népújság ismét megrendezte tematikus fotópályázatát, melyben a megye legszebb gyermekmosolyait kereste olvasóink segítségével, most pedig eredményt hirdethetünk.

Kvanduk Bence

Nem csak a gyermekeknek érhetett fülig a szája a fotókon, mert hatalmas mosollyal konstatálhattuk mi is, milyen népszerűségnek örvend ismét játékunk, hiszen több, mint hétszáz felvétel érkezett olyan szülőktől, nagyszülőktől, akik szerint gyermekük, unokájuk mosolya a legszebb a világon. A sikert viszont nem csak a nevezők számával, de a több, mint 35 ezer szavazattal is jól le tudtuk mérni.

A nyeremények

A győztesek CEWE ajándékutalványokat nyertek 30, 20 és 10 ezer forintos értékben, valamint a második fordulóban is ezekért szállhatnak versenybe a gyermekek.

A győztesek a nyereményeket e-mailben fogják megkapni egy pár napon belül. Ezek 2018.11.12. és 30., valamint 2019.01.01 és 11.30. között lehet beváltani egy összegben.

De akkor jöjjön is a lényeg, hogyan is oszlott el az említett rengeteg voks. A 0-3 éves korcsoportban igen kiélezett és nagy csatát vívtak az első helyért, melyet végül a fél éves Jurás Dorina Linett hódított el 1173 szavazattal. Nem sokkal mögötte, végzett 1127 vokssal a másfél éves Kamenszki Letti. A harmadik helyet pedig így végül 776 szavazattal az egyéves Kajtári István érte el. Érdekes, hogy így ők nem csak saját korcsoportjukban, de az egész játék három legtöbb szavazatot kapó gyermeke.

Itt érkezünk el a 4-7 éves korosztályban szereplők első helyezettjéhez, a négy éves Somogyi Dominikhoz, aki saját csoportját ellentmondást nem tűrően utasította maga mögé 715 szavazatával. Mögé 413 vokssal a négy és fél éves Kiss Zafira. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig 398 szavazattal az ötéves Ignácz Zsófia lépett fel. Ez úton is gratulálunk a nyerteseknek.

Persze azoknak sem szabad elkeserednie, akik az online szavazásban lecsúsztak a nyereményekről, hiszen mindkét korcsoport harminc legjobban szereplő mosolya a Népújságban november 7-étől folytatja a versenyt egy második fordulóban. Tehát szerdától minden megjelenő Népújságban láthatnak az olvasók 3-3 fotót, melyekre majd ismét voksolhatnak szelvényekkel. Az első 10 megjelenés során a kisebbek, a következőben pedig az idősebbek kerülnek sorra.

A győztes fotók

0-3 éves korosztály

1. Jurás Linett Dorina
2. Kamenszki Letti
3. Kajtár István

4-7 éves korosztály

1. Somogyi Dominik
2. Kiss Zafira
3. Ignácz Zsófia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában