verseny

2018.11.21. 19:10

Környezetvédelemből mérték össze tudásukat

TN

Fotó: Beküldött fotó

A háromfős csapatok előre megkapták a felkészüléshez szükséges anyagot, majd november 15-én összemérték tudásukat a környezetvédelmi versenyen Bonyhádon. A megmérettetésre az általános iskolás diákokat vártak a szervezők, azaz a Laurus Alapítvány valamint a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodája.

Az alsó tagozatos korcsoportban első helyen a Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola Pollenkommandó nevű, 4.b osztályos csapata – Huszka Péter , Mándity Olivér, Sántha Balázs – végzett. A gyerekeket Sántáné Havasi Helga készítette fel. A második helyen a szintén petőfis 4. b-s Pollenirtók zártak: Feith József, Piczek Eszter, Baksa Jázmin Nóra. Felkészítőjük Sántáné Havasi Helga volt. A harmadik helyet a BÁI kakasdi Bezerédj Amália tagintézményének negyedikesei – Csiszer Gergő, Szabó Barna, László Adél 4. osztályos tanulók –, az OGRÉK csípték el. Őket Virág Amália segítette.

A felső tagozatosoknál a legjobbnak a BÁI Széchenyi tagiskola 6. c-s diákjai – Jakab Eszter, Mester Csanád, Hajc Martin Péter – , az Ambróziák bizonyultak. Felkészítőjük Hütterné Kasper Enikő volt. A második helyen a kakasdi nyolcadikosok Rák-patak nevű formációja zárt. A csapattagok Sebestyén Adrienn , Sebestyén Tamás, Mayer Norbert, a felkészítő pedagógus Hanzel Jánosné volt. A harmadik pedig a szintén kakasdi, Baktyúkfalva nevű 7. osztályos csapat – Sebestyén Zalán, Kozma Szemere, Schnell Dorina – lett. Őket is Hanzel Jánosné készítette fel.

Emléklapot és ajándékot minden résztvevő kapott – tájékoztatott Dudás Olga Laurus Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában