Mentálhigiénés Műhely

2018.11.06. 09:30

Minden korosztálynak szólnak az Egészség hét programjai

Mauthner Ilona

Fotó: Shutterstock illusztráció

A Mentálhigiénés Műhely és a Babits Mihály Kulturális Központ közös szervezésében idén is megkezdődött Szekszárdon az Egész-ség hét elnevezésű rendezvény. Pócs Margit, a Mentálhigiénés Műhely elnöke elmondta, igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy azok sokszínűsége minél több érdeklődőt vonzzon. Tegnap este dr. Kertész Ágnes, a megyei kórház pszichiáter főorvosa a női életciklusokhoz társuló mentális zavarokról beszélt. A vizsgálatok világszerte azt jelzik, hogy a nők között kétszer olyan gyakoriak a kedélybetegségek, mint a férfiak között, mondta az előadó.

Kedden két előadás is lesz, délután 2 órakor dr. Faludy Péter nőgyógyász az időskori nőgyógyászati problémákról, este pedig Leskó Anna MediBall oktató a mozgásról beszélt. Szerdán az ipari kender lesz a téma, a Nemzeti Művelődési Intézet rendezésében, csütörtökön az esszenciális olajok szerepéről Mihályi Mónika természetgyógyász beszél. Az utolsó napon, pénteken pedig a személyiségzavarokról Mátisné Orsós Julianna pszichológus tart előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában