A közös feladatokról egyeztettek

2018.12.06. 09:30

A térségfejlesztés volt a vállalkozói fórum fontos témája

Hanol Erzsébet

Fórumot szervezett a helyi vállalkozók számára a paksi önkormányzat, hiszen az együttműködés erősítése és a jó kapcsolat fenntartása fontos a jövőbeli közös településfejlesztési feladatok érdekében.

A vacsoraesttel egybekötött beszélgetésre a helyi építőipari vállalkozások vezetőit várták, akiket Szabó Péter polgármester köszöntött, majd Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter adott tájékoztatást a vállalkozói szférát érintő térségfejlesztési feladatokról és a Paks II. projektről.

– A tervezett, mintegy nyolcvan felvonulási épület kivitelezésénél, utak építésénél számítunk a helyiekre, de a léptékek miatt a vállalkozók összefogására lesz szükség – mondta a miniszter. Szabó Péter pedig azt hangsúlyozta, hogy több területen is számítanak a helyi vállalkozókra, ezek pontosítása pedig közös feladat.

Legközelebb a 2019-es költségvetés elfogadása után szeretnének egyeztetni az érintettekkel – írta beszámolójában a Paksihirnok.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában