kikapcsolódás

2018.12.02. 14:32

Készül a nyitásra a paksi műjégpálya

Hanol Erzsébet

Fotó: Illusztráció (Shutterstock)

Hamarosan ismét látogatható lesz a paksi műjégpálya. A működtető DC Dunakom Zrt. már megkezdte az ASE sportcsarnok melletti létesítmény felkészítését, amely december 15-től várja a látogatókat. Ahogy korábban, úgy ebben a szezonban is hétköznapokon 14 és 22 óra között, hétvégenként és a téli szünetben pedig 9 és 22 óra között lesz nyitva a műjégpálya. December 24-én, valamint december 31-én 9 és 13 óra között tartanak nyitva, míg január elsején 14 és 22 óra között lehet majd használni. A tervek szerint februárban zár a létesítmény, de ha az időjárás kedvező feltételeket biztosít, akár még márciusban is látogatható lesz a létesítmény.

Mindemellett a Városháza előtti, ünnepi díszbe öltöztetett téren idén egy ideiglenes városközponti jégpálya is működik majd az adventi udvar részeként, amelyet ingyenesen lehet majd használni – tájékoztatott a polgármesteri hivatal Turisztikai, Városmarketing és Kommunikációs Csoportja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában